Obedové menu

Možnosť objednania alebo rozvoz obedového menu.

Telefonické rezervácie obedového menu v reštaurácií do 11,00 hod.
Telefonické rezervácie na rozvoz obedového menu do 11,00 hod.
na tel. čísle:

0940 565 784

Cena obedového menu v pracovnom týždni je 7,00 €
Cena obedového menu počas sviatku je 7,50 €

Zmena jedálneho lístka je vyhradená!

Pondelok - 6. mája 2024

Polievka 0,33l Šajtlava, chliebal. 1
Menu 1 130/200/50 Bravčová rolka plnená sušenou slivkou v slanine s jemne pikantnou slivkou omáčkou, ryža, šalátal. 1
Menu 2 130/220/50 Marinovaný kurací stehenný rezeň v kukuričných lupienkoch, zemiaková kaša, uhorkový šalátal. 1,3,7
Menu 3 400 Šošovicový prívarok na kyslo s pečenou klobáskou a vareným vajíčkom, chliebal. 1,3,7
Menu 4 400 Zeleninový šalát s vyprážanými syrovými nugetakmi, dip, bagetaal. 1,3,7

Utorok - 7. mája 2024

Polievka 0,33l Zeleninová so šampiňónmi a mrvanicoual. 1,3,9
Menu 1 130/200 Segedínsky guláš s domácou parenou knedľoual. 1,3,7
Menu 2 210/200/50 3ks Grilované kuracie stehienka v BBQ marináde so sezamom, steakové hranolky, cesnakový dipal. 1,7,11
Menu 3 400 Francúzske zemiaky, čalamádaal. 1,3,7
Menu 4 350 Grilovaná zelenina s tofu a volským okom, bagetaal. 3,6

Streda - 8. mája 2024

Polievka 0,33l Slepačí vývar s rezancamial. 1,3,9
Menu 1 130/100/100 Steak z br. krkovice so slaninovým čipsom na grilovanej zelenej fazuľke, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiakyal. 1
Menu 2 130/220/50 Vyprážaný kurací rezeň v sezame, štuchané zemiaky, kompótal. 1,3,7,11

Štvrtok - 9. mája 2024

Polievka 0,33l Brokolicová krémová s krutónmial. 1,7
Menu 1 130/200 Hovädzia roštenka na dusenej koreňovej zelenine, tarhoňaal. 1,3,7
Menu 2 130/220/50 Zapekané kuracie prsia s oravskou slaninou a údeným oštiepkom, pečené zemiaky, šalátal. 1,7
Menu 3 150/220/50 Vyprážané syrové variácie /eidam, mozzarela, encián/, varené zemiaky, domáca tatárska omáčkaal. 1,3,7
Menu 4 400 Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, syr niva, bylinkový dip, bagetaal. 7

Piatok - 10. mája 2024

Polievka 0,33l Francúzska s mušličkamial. 1,3,9
Menu 1 130/200 Vyprážané rezne dvoch farieb /karé, prsia/, slovenský zemiakový šalátal. 1,3,7
Menu 2 130/100/100 Kuracie kung pao, 1/2 ryža, 1/2 hranolkyal. 1,6,8
Menu 3 150/220/50 Vyprážané rybie filé, štuchané zemiaky, uhorkový šalátal. 1,3,4,7
Menu 4 350 Zeleninový šalát s grilovaným enciánom a brusnicami, cesnakový dip, bagetaal. 7

 

Víkendové menu

Sobota - 11. mája 2024


Slepačí vývar s rezancami (0,33l)al. 1,3,9
Bravčové karé so šampiňónmi a cuketou, opekané zemiaky, zeleninový šalát (130/220/50)al. 1
Kurací steak s chedar syrovou omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (130/100/100)al. 1,7

Nedeľa - 12. mája 2024


Slepačí vývar s rezancami (0,33l)al. 1,3,9
Bravčové karé so šampiňónmi a cuketou, opekané zemiaky, zeleninový šalát (130/220/50)al. 1
Kurací steak s chedar syrovou omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (130/100/100)al. 1,7
Cena víkendového menu je 7,50 €

Pri objednaní len 1ks jedla účtujeme poplatok za dopravu € 1.
Pri objednaní dvoch a viac kusov je doprava grátis.