Obedové menu

Možnosť objednania alebo rozvoz obedového menu.

Telefonické rezervácie obedového menu v reštaurácií do 11,00 hod.
Telefonické rezervácie na rozvoz obedového menu do 11,00 hod.
na tel. čísle:

0940 565 784

Cena obedového menu v pracovnom týždni je 7,50 €
Cena obedového menu počas sviatku je 8,00 €

Zmena jedálneho lístka je vyhradená!

Pondelok - 24. marca 2025

Polievka 0,33l Kuracia čínska s rezancamial. 1,3,9
Menu 1 130/200/50 Bravčové rizoto s hráškom a koreňovou zeleninou, eidam, cviklový šalátal. 7
Menu 2 130/220/50 Marinovaný kurací rezeň v jogurte s cesnakom, zemiaková kaša, šalátal. 1,3,7
Menu 3 400 Špagety blue cheese s kuracím mäsom a čertvými bylinkamial. 1,3,7
Menu 4 350 Grilovaná zelenina na masle s 2ks volské oko, bagetaal. 3,7

Utorok - 25. marca 2025

Polievka 0,33l Boršč, chliebal. 1,7,9
Menu 1 130/200/50 Hovädzí španielsky vtáčik, tarhoňa, kyslá uhorkaal. 1,3,7
Menu 2 130/100/100 Zapekané kuracie prsia so šunkou a mozzarelou, 1/2 ryža, 1/2 hranolkyal. 1,7
Menu 3 400 Francúzske zemiaky, čalamádaal. 1,3,7
Menu 4 350 Teplý batatovo cuketový šalát s grilovanou panenkou, cherry, feta, bagetaal. 7

Streda - 26. marca 2025

Menu 1 130/200 Pečené bravčové na dusenej hlávkovej kapuste, domáca parená knedľaal. 1,3,7
Menu 2 130/200 Kurací špíz v bbq marináde /cuketa, slanina, cibuľa, šampiňón/, ryža, šalátal. 1
Menu 3 400 Domáca jablkovo tvarohová žemľovka s karamelovým topingomal. 1,3,7
Menu 4 350 Čínske rezance s kuracím mäsom a restovanou zeleninou, omeleta, sezamal. 1,3,11

Štvrtok - 27. marca 2025

Polievka 0,33l Fazuľová na kyslo s údeným mäsom, chliebal. 1,7
Menu 1 130/200 Bravčové bratislavské pliecko s maslovými haluškamial. 1,3,7
Menu 2 210/200/50 3ks Grilované kuracie stehienka, steakové hranolky, cesnakový dipal. 7
Menu 3 130/220/50 Vyprážaný šunkovo syrový špíz, varené zemiaky, domáca tatárska omáčkaal. 1,3,7
Menu 4 350 Paradajkové krupoto s grilovanými kuracími prsiami, syr cottage, čerstvé bylinkyal. 7

Piatok - 28. marca 2025

Polievka 0,33l Paradajková s cestovinoual. 1,3,9
Menu 1 130/100/100 Grilovaná krkovica v omáčke 4 korení, 1/2 ryža, 1/2 hranolkyal. 1,7
Menu 2 150/220/50 Vyprážané rybie filé, štuchané zemiaky, tzatziki al. 1,3,4,7
Menu 3 400 Špenátové halušky s omáčkou z troch druhov syra, čerstvé bylinkyal. 1,3,7
Menu 4 350 Grécky šalát, bagetaal. 7

 

Víkendové menu

Sobota - 29. marca 2025


Slepačí vývar s rezancami (0,33l)al. 1,3,9
Vyprážaný bravčový rezeň s rukolovo zemiakovým šalátom s medovo limetkovou zálievkou (130/200)al. 1,3,7
Špagety so syrovou omáčkou a kuracím mäsom (400)al. 1,3,7

Nedeľa - 30. marca 2025


Slepačí vývar s rezancami (0,33l)al. 1,3,9
Vyprážaný bravčový rezeň s rukolovo zemiakovým šalátom s medovo limetkovou zálievkou (130/200)al. 1,3,7
Špagety so syrovou omáčkou a kuracím mäsom (400)al. 1,3,7
Cena víkendového menu je 8,00 €

Pri objednaní len 1ks jedla účtujeme poplatok za dopravu € 1.
Pri objednaní dvoch a viac kusov je doprava grátis.